De genomineerde sporters (dan wel minimaal één lid van een genomineerde sportteam) wordt opgedragen om minimaal één jaar in Nederland te hebben gewoond in het jaar waarin de te beoordeelde prestaties geleverd zijn.

De prestaties horen te zijn geleverd tussen september 2014 en september 2015. De sportman/-vrouw moet ook in het jaar van de prestaties 18 jaar of ouder zijn. De vereniging van de genomineerde(n) dient lid te zijn van een organisatie die aangesloten is bij het NOC*NSF.

 
SPORTMAN & SPORTVROUW

Bij elk sportonderdeel wordt één winnaar uitgeroepen, van alle winnaars wordt uiteindelijk de Sportman/-vrouw van het Jaar gekozen. De sportonderdelen zijn:

-Voetbal
-Zaalvoetbal
-Atletiek
-Vechtsporten
-Paardensport

 
HET SPORTTEAM

Het sportteam dient haar prestaties geleverd te hebben in het sportseizoen van 2014/2015 en in één van de Nederlandse competities.

 
HET SPORTTALENT

Alle genomineerde sporttalenten dienen hun prestaties geleverd te hebben in de leeftijd van 12 tot en met 17 jaar. Zij worden tijdens het sportgala naar het podium geroepen. Een sporter kan maximaal één keer sporttalent van het jaar worden in zijn/haar sportloopbaan.

 
VRIJWILLIGER VAN HET JAAR

Is een vrijwilliger die zich, hetzij bestuurlijk of in ander verband, zich heeft inzet voor de sport.

 

 

 

 

 

 

Sportachievementaward.nl kan het best bekeken worden met een resolutie van 1920 x 1080 pixels scherm: vanaf 19 inch TFT, of groter, snelheid: ADSL / Kabel / Glasvezel.
Aanbevolen webbrowsers: Chrome , Safari , Avant , Firefox , Opera , Internet Explorer
Bij het gebruiken van deze website accepteer je automatisch de Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid
 

Copyright © 2015  Sportarchievementaward - Alle rechten voorbehouden.